Velg rett hall til virksomheten din

Trenger virksomheten din en ny hall, men er usikker på hvilken modell du skal gå for? I dag finnes det forskjellige modeller av haller som passer til aller fleste formål. Den kan blant annet brukes til lagring av varer, oppbevaring av maskiner, havbruk, nødhjelp og til idrettsarrangementer. I denne artikkelen kan du lese om ulike haller og deres formål.

Isolert stålhall

Har virksomheten din sensitivt materiale eller elektronisk utstyr som trenger beskyttelse mot det kalde norske klimaet? Da kan det være lurt å investere i en isolert stålhall. Isolerte stålhaller er utstyrt med en isolerende duk som holder både mennesker og materiale varme. En isolert stålhall kan tilfredsstille både kortsiktige og langsiktige behov, og kan installeres i henhold til geografisk område. Hallene kan også utvides og reduseres i størrelse etter behov. Dette gjør dem mer fleksibel enn permanente bygninger. Isolerte stålhaller kan også leveres med tilbehør som ramper, belysning, ventilasjon, avfukting, porter og mesaniner.

Plasthall

Plasthaller er også en fleksibel løsning og kan fås i forskjellige størrelser. De kan brukes til flere ulike formål, alt fra sportsbegivenheter til nødhjelp. Vanligvis består plasthaller av både aluminiums- og stålkonstruksjon med en plastduk. Duken er estetisk tiltalende å se på og kommer i forskjellige farger slik at den kan matche eksisterende bebyggelse og andre omgivelser.

Bulkhall

Driver virksomheten din med å lagre masser i bulk? Bulkhall er en optimal løsning for å oppbevare masser av salt, sand, grus, jord, korn, avfall, pellets eller pukk. En bulkhall har en bulkvegg integrert i systemet. Dette sikrer et solid og trygt fundament for store masser som lagres i hallen. Den er stabil og tåler trykklaster fra massene. Bulkveggsystemer kan variere med å være mellom 1 meter til 11 meter høy. Bulkveggsystemet er fleksibelt og kan tilpasses etter virksomhetens behov.

Flerbrukshall

En flerbrukshall består av en stålkonstruksjon med stålplaster. Flerbrukshaller kan brukes til masse forskjellige ting, som for eksempel til idrett og kommunale flerbruk. Det er en populær løsning for mange, da hallen lett kan utvides, reduseres, flyttes eller leies ut til ulike formål. Flerbrukshaller er ideelle for virksomheter som har varierende inntektsgrunnlag, skiftende behov og som må være fleksible. En flerbrukshall kan enkelt modifiseres med tilbehør og utstyr etter behov.

Forhåpentligvis har denne artikkelen gitt deg en oversikt over ulike typer haller og deres formål. Kanskje en av dem er det virksomheten din trenger?