Er du glad i å skrive? Da bør du lage din egen blogg!

Å lag en blogg er en fantastisk måte å uttrykke følelser, og utvikle skriveferdighetene sine på. Mange velger å lage ne blogg fordi de har en spesiell ferdighet, interesse eller kunnskap de gjerne vil skrive om, mens andre bare skriver om hverdagen sin. Det finnes med andre ord mange muligheter for deg som vil blogge. Du kan dessuten komme enkelt og raskt i gang med disse få stegene.

Finn et tema

Når du skal lage dit eget nettsted, er det en god ide å ha et tema du skal skrive om. Det kan være nærmest hva som helst. Kanskje du er glad i å lage mat og vil komme med tips om gode oppskrifter? Eller så kan du lage en fotoblogg der du deler bilder du har tatt.

Lag en side

Når temaet er funnet, er det bare å komme i gang med å lage en side. Det finnes en rekke hjelpemidler på nett som lar deg velge en mal og deretter designe siden som du ønsker. Prøv å finn farger fonter og overskrifter som passer til tema, og lag gjerne en innholdsfortegnelse som gjør siden ryddigere.

Begynn å skriv

Nå som alt det kjedelige er unnagjort, så kan moroa starte. Du kan begynne å skrive tekster med en gang, og dele siden med venner og familie. En god ide er å skrive flere tekster på en gang, slik at du kan oppdatere siden jevnlig.

Lykke til med bloggen!