Hvordan kan du slå an på Instagram?

Instagram har de siste årene vokst seg til en av de støreste sosiale mediene vi har. Plattformen har millioner av brukere og det også mange av brukerne som virkelig har slått an og fått et helt hav av følgere. Det store spørsmålet er: må man være kjendis for å kunne få mange følgere på Instagram?

Svaret her er nei. Du trenger ikke være kjendis for å bygge en stor profil på Instagram. Det handler rett og slett mer om hvordan du bruker Instagram. Vi skal i denne artikkelen gi deg noen tips til hvordan du kan knekke koden for å «booste» din Instagram-profil.

Hashtags og geo-tags

Instagram sin programvare er basert på algoritmer som hele tiden endrer seg. Derfor er det første tipset og alltid følge med på Instagram sine endringer. En god ide kan være å følge Instagram sin business bruker @instagrambusiness, slik at du alltid får med deg de nyeste oppdateringene.

Det neste tipset er hashtags eller emneknagger som vi kaller det på norsk. For du trodde kanskje at hashtags var ut? Der tar du feil, det er nemlig en super måte for deg å dukke opp på «oppdag»-siden til andre brukere. Bruk relevante hashtags som passer til innholdet du publiserer, og vips skal du se at du får litt flere følgere. Det samme gjelder også med geo-tag, altså å markere bildene dine med et sted. Det er nemlig mange brukere som trykker på steder for å se hvordan steder ser ut, og dermed vil de se dine bilder.