Noen konkrete leverandører

[ivcs]
Type: article
Parent page: Nettbutikkløsninger
[/ivcs]

Når du vet hvilken type nettbutikkløsning du trenger, er det mye enklere å velge konkret leverandør. Det finnes mange alternativer på markedet.

Leverandører av ferdige løsninger

Noen eksempler på leverandører av ferdige løsninger i det norske markedet er:

  • Mystore. Denne leverandøren er fokusert på det norske markedet, og det gir deg flere fordeler direkte i standardløsningen. Blant annet er løsninger for frakt og norske betalingsmetoder integrert. Med Klarna (som også inneholder betaling med kort) og Vipps, kan dine kunder egentlig ikke spørre etter noen andre alternativer for betaling. Mystore mener at de er den ledende norske aktøren på markedet.
  • 24Nettbutikk. Dette er en av de andre store leverandørene på markedet. Med tilsvarende fokus på det norske markedet som Mystore, får du også her en komplett løsning for norsk frakt og betaling. Det gjør det enkelt å komme i gang, og du kan velge mellom flere ulike pakker med ulike funksjoner og pris per måned.

Leverandører av løsninger som trenger mer oppsett

For deg som vil spare noen kroner på å lage en løsning selv, kanskje med bruk av åpen kildekode, finnes det flere spennende alternativer:

  • WooCommerce. Dette er en utvidelse til WordPress, som det selvfølgelig er veldig mange som benytter til blogging og annen publisering av innhold på nett. Hvis du allerede har en nettside som er basert på WordPress, kan det være at det er veldig overkommelig å installere dette tillegget. Det finnes også utvidelser som gir norske betalingsmåter.
  • Magento. Dette selskapet er i dag eid av eBay, men de tilbyr fortsatt både en gratis og en betalt løsning. Noe mer oppsett kan være nødvendig for å få dette til å fungere bra i norsk sammenheng.

Prøv deg frem

En av de beste måtene å finne ut om et produkt passer deg, er å prøve det. Lag en testkonto på løsninger som ser interessante ut – og prøv deg frem.