Konkrete eksempler på demoløsninger

[ivcs]
Type: article
Parent page: Prøve en demo
[/ivcs]

På det norske markedet finnes det flere leverandører av helt ferdige pakker for deg som vil komme raskt i gang med en nettbutikk. Vi skal se nærmere på to av de, som begge tilbyr demokontoer for deg som vil prøve ut tjenesten før du kjøper. Spesielt for løsninger av denne typen, der du betaler en månedlig kostnad, er det lurt å virkelig prøve før du forbinder deg til å være kunde.

24Nettbutikk og Mystore

To virkelig store aktører på markedet i Norge er 24Nettbutikk og Mystore. De tilbyr relativt like produkter, men selvfølgelig med mange små forskjeller. Dessuten har de også ulike prismodeller, ta gjerne en titt på aktuelle priser slik at du er sikker på at du velger en pakke som passer ditt selskaps økonomi. Prisen for nettbutikken kan være en svært liten del av totaløkonomien i selskapet ditt, men samtidig er det viktig å ikke bruke penger unødvendig.

  • På både 24Nettbutikk og Mystore kan du lage en demokonto helt gratis, som du kan benytte i 14 dager. I løpet av den tiden bør du kunne få nok innsikt i produktet, slik at du kan ta en beslutning om hvorvidt du vil gå videre eller ikke.
  • Hvis du er veldig usikker på hvilket alternativ som er best kan du selvfølgelig lage en konto flere ulike steder, og sammenligne de ulike produktene. Hvis du allerede har kommet frem til et alternativ som du tror er riktig, kan du kanskje fokusere på det.

Fordelen med egen demokonto

En stor fordel med en egen demokonto er at du kan prøve ut med dine egne data og produkter. Det gjør det mye lettere å finne begrensninger eller utfordringer, som kanskje ikke hadde vært like tydelige med en demonstrasjon av en generisk butikk på leverandørens nettside. Du vil også lære mye om hvordan du administrerer løsningen videre.