Spørsmål og svar

Spørsmål og svar

Ja, i de fleste tilfeller. Men du vil trenge hjelp fra oss for å importere dette. Alt ettersom hvilken nettbutikkløsning du har idag så vil det som regel alltid være noe informasjon som ikke kan flyttes over. Ta kontakt med oss før du går igang med en slik prose

Ja, det kan du. Det forutsetter derimot at du har den skreddersydde løsningen vår og at det skreddersydde designet har en viss kvalitet. Ta kontakt med oss før du evt går i gang med designvalg.
Når det gjelder pris på dette, så er det nesten en umulig jobb å prise nøyaktig før vi har sett på designet og dokumentasjonen rundt dette. Vi kan derimot si at en slik jobb med skreddersydd design starter på 9990,- eks mva

Nei, når du legger inn varer i vår nettbutikkløsning, så velger du hvilken mva gruppe varen skal tilhøre. (0%, 8%, 15% eller 25% mva

Vi tilbyr nettbutikkløsningen. Du beholder epost og domene som du allerede har idag. Dersom du ikke har dette kan vi kan gjerne være behjelpelig med å velge en god leverandør av dette.
Det samme gjelder endringen av navnetjener på ditt eksisterende domene.

Nettbutikken ligger lagret trygt på våre servere. På denne måten er du sikret stabil og trygg nettbutikk med gode backuprutiner. Du kan uten problem bruke ditt eget domenenavn selvom.

Ja det kan du, men vi vil ikke anbefale deg å ha varelager i et regnskapssystem. Et regnskapsystem skal holde orden på regnskapet, ikke på varelageret. Det kan fort by på problemer dersom du ønsker å vise korrekt antall varer på lager til enhver tid, om du ikke har varelageret ditt i nettbutikken. Har du avanserte produktstrukturer vil det også være vanskelig å eksportere disse produktene i et eksternt varelager i et regnskapssystem. Du får både lagerverdiliste og varetellingsystem integrert i vår nettbutikk om du velger viderekommen løsningen vår. Det er med andre ord svært få grunner til å ikke la nettbutikken styre varelageret.

Vi har valgt å inngå samarbeid med E-conomic. Men det er ingen problem å lage dette spesielt for deg, ta kontakt med oss, så ser vi om vi kan lage en integrasjon mot de du bruker idag.
Dette trenger ikke å være en kostbar affære.

Vi har valgt å inngå samarbeid med NETS. Men det er ingen problem å lage dette spesielt for deg, ta kontakt med oss, så ser vi om vi kan lage en integrasjon mot de du bruker idag.
Dette trenger ikke å være en kostbar affære.